TMI is dé zakenpartner voor ondernemende Zorgprofessionals. De bemiddeling via TMI = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde.

Werk jij als zzp apotheker of zzp doktersassistent in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. Je bepaalt bij TMI zelf waar en wanneer je werkt. Geen enkele zzp’er heeft in z’n eentje zoveel connecties in de zorgsector als bij TMI.

Waarom via TMI werken als zzp’er?

zzp in de zorg

 

 

Het uurtarief voor zzp’ers verschilt per opdrachtgever. Omdat je vrij bent in het kiezen van je diensten is het mogelijk dat je inkomen hoger uitpakt dan bij een andere arbeidsvorm. Facturen opstellen lastig? Geen probleem, TMI zal je hierin ondersteunen! Je kunt hierbij ook kiezen voor bevoorschotting, in dat geval betaalt TMI jouw factuur binnen één werkdag uit.

 

 

 

 

Hoe kom ik aan opdrachten? Dat is een gedachte die bij zzp’ers als eerste door het hoofd schiet. Maar daar hoef jij niet lang over na te denken. TMI heeft namelijk landelijk een groot netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Wij brengen jou in contact. Hier rekenen we geen bemiddelingskosten voor; deze dienst verlenen we zelfstandigen gratis en voor niets!

zzp in de zorg

zzp in de zorg

 

De ene week vier dagen werken en de andere maar twee? Adhoc een weekje vrij plannen? Of misschien nooit meer nachtdiensten? Daar ben jij als zelfstandige helemaal vrij in!

Bijkomend geniet je vrijheid door geen vast onderdeel te zijn van de afdeling.. Als tijdelijke versterking ben je vrijgesteld van bijkomende projecten en overleggen en kan je jouw aandacht volledig op patiëntenzorg richten. Zo voer jij jouw werk uit met hoge kwaliteit.

 

 

Mandy werkt via TMI als zzp’er verzorgende IG.

 

 

Is het missen van collega’s een reden voor je om niet te gaan zzp’en? Begrijpelijk! Om de sociale kant van het werk iets leuker te maken, zijn zzp’ers ook van harte welkom op alle TMI borrels en uitjes. En TMI’ ers weten, die zijn er regelmatig! Ondanks dat je als zzp’er natuurlijk ook zelf verantwoordelijk ben voor het regelen en betalen van (bij)scholingen, helpen we je graag op weg. TMI biedt zzp’ ers een gevarieerd aanbod aan verplichte en vrijwillige scholingen tegen een gereduceerd tarief.

zzp in de zorg

Kies de zzp opdrachten bij jou in de buurt

Wij zijn actief in heel Nederland. Zo kun je aan de slag in Noord-Holland of Zuid-Holland, maar ook in Groningen of Limburg. We zijn eigenlijk in elke grote stad wel te vinden, zoals Breda, Den-Haag en Amsterdam, maar we zijn uiteraard ook actief in de kleinere zorginstellingen. Kortom, wij hebben regelmatig vacatures voor zzp’ers in de zorgsector. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via TMI. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons TMI Flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop je je in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden. We hebben verschillende vacatures voor zzp’ers in de zorg beschikbaar.

Eric de Haan
"Werken als zzp’er geeft mij meer ruimte voor alle zaken die ik naast werken doe. Die vrijheid en eigen inspraak in mijn agenda, dat is de reden dat ik ervoor heb gekozen om als zzp’er aan de slag te gaan."

TMI als zakenpartner voor zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand jou te vertellen hoe je, je werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om TMI als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen helpdesk dienen we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt je zeker goed van pas!

Daarbij wachten zelfstandige zorgprofessionals die via TMI werken nooit op hun geld. Je doet je eigen boekhouding en in veel gevallen heb je jouw omzet al binnen twee weken op je rekening staan. Met TMI als zakenpartner heb je als zelfstandig zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Werken als zzp’er in de zorg

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken als zzp’er?
Onze zzp-consulent Silvana helpt je graag op weg!
Neem voor vragen of informatie contact met haar op.

+31 (0)20 510 67 54
werving@tmi.nl

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.