Als zorgprofessional is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy jou te bieden heeft!

Zondag 15 maart jl. heeft het kabinet aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19), waarbij onder andere besloten is scholen in Nederland de komende periode te sluiten. De TMI Academy heeft in overleg met de directie besloten deze maatregel op te volgen. Dit betekent dat de TMI Academy alle onderwijsactiviteiten stopzet van maandag 16 maart t/m dinsdag 30 april as.

Wij houden de berichtgeving over COVID-19 nauwlettend in de gaten en houden betrokkenen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en voortzetting van onze onderwijsactiviteiten. Zodra de onderwijsactiviteiten na 30 april niet door kunnen gaan dan nemen wij persoonlijk contact met jou op.

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Een groot deel van de bijscholingen is verplicht voor zorgprofessionals om het vak als paramedicus uit te mogen blijven oefenen. Daarnaast organiseren wij regelmatig aanvullende bijscholingen bedoeld voor doorontwikkeling op persoonlijk of werkvlak. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.


Leermanagementsysteem LearnLinq

TMI is per 15 april 2019 overgegaan op het online leermanagementsysteem LearnLinq met de toetsen van Noordhoff Health. In dit systeem vind je veel uitgebreide E-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister. Daarnaast is er een complete bibliotheek aanwezig waar jij als zorgprofessional inzage in krijgt, maar die je ook als naslagwerk kunt gebruiken.

Wij hebben gekozen voor het leermanagementsysteem LearnLinq met daarbij de toetsen van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Van medische technologie, wet BIG, medisch rekenen tot voorbehouden handelingen en nog veel meer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers die werkzaam zijn voor TMI kunnen toegang krijgen tot het leermanagementsysteem.

Kosten toegang medewerkers TMI

Toegang tot LearnLinq is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 139,95 per jaar.

Kosten toegang wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag toegang tot het leermanagementsysteem? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten bedragen dan € 169,95 per jaar.

Contact TMI Academy

Neem contact op met TMI Academy om de mogelijkheden te bespreken!

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.