Wie is TMI nou eigenlijk en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wie is TMI?

TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. TMI is uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij TMI zijn er diverse mogelijkheden om in dienst te treden. Als jij aan de slag wilt in Nederland bieden wij banen op basis van detachering of flexwerken. Wil je toch liever gaan werken in het buitenland dan zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Het voordeel van werken bij TMI is dat je bemiddeld wordt door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van recruiters, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaar staan om jou te begeleiden en te ondersteunen! We bieden je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris en een mogelijkheid op een leaseauto. Sinds kort hebben we onze eigen TMI MINI One bij een dienstverband vanaf 28 uur per week, kan jij hier ook al in rijden!

Wat kan je nou verwachten bij TMI?

De bedrijfscultuur bij TMI is professioneel, maar op een informele wijze. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de werknemers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en proberen we op basis hiervan de beste matches te maken met de beschikbare functies van onze klanten. Naast het bieden van de meest afwisselende en uitdagende banen doen we ook veel aan onderlinge binding. Zo organiseren we onder andere regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes, zijn we zeer actief op social media en per kwartaal brengen we een leuk personeelsblad uit waar we zoveel mogelijk TMI’ers bij betrekken!

Noël de Vries, directeur
"De lijntjes binnen TMI zijn kort en er wordt snel geschakeld, mensen nemen hun verantwoordelijkheid en gaan respectvol met elkaar om. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen!"

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.