TMI is een gerenommeerd bemiddelingsbureau in de Zorg voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, klinieken, penitentiaire inrichtingen, huisartsenposten en apotheken. Sinds 2001 zijn wij uitgegroeid tot de grootste speler in Nederland. Wij bemiddelen breed op verpleegkundig en (para)medisch vlak. Sinds enkele jaren is ook TMI Farma onderdeel van het bedrijf; een tak gespecialiseerd in de bemiddeling van apothekersassistenten.

Werken bij TMI Farma

Ben jij apothekersassistent en heb jij minimaal drie jaar werkervaring in een openbare en/of ziekenhuisapotheek? Ben jij stressbestendig, ga jij uitdagingen niet uit de weg en heb je interesse om op verschillende werkplekken in Nederland aan de slag te gaan? Dan is TMI Farma op zoek naar jou!

Personeel nodig?

TMI Farma is uniek door de volledige en veelzijdige dienstverlening. Of het nu gaat om kortstondige ondersteuning in het geval van calamiteiten, of langdurige vervanging bij ziekte of zwangerschap, wij kunnen klanten op ieder moment van dienst zijn. Voor TMI Farma werken uitsluitend ervaren en flexibele apothekersassistenten, inzetbaar voor zowel korte- als lange termijn.De diensten van TMI bestaan uit losse diensten en detachering.

  • Losse diensten: Met name geschikt voor korte opdrachten of bij calamiteiten.
  • Detacheren: Met name geschikt voor langere opdrachten.

Wil je graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur van apothekersassistenten via TMI? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers:

  • Peter Hulst, Senior accountmanager:
    06 46 92 56 41 of peter@tmi.nl

 

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Werken als apothekersassistent bij TMI

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.