Heb jij wel eens overwogen om voor een periode in Zwitserland aan de slag te gaan? En wil jij graag werken in een land waar de gezondheidszorg en arbeidsvoorwaarden van hoog niveau zijn? Dan zou Zwitserland nog wel eens de juiste keuze kunnen zijn! Lees hier meer over werken in Zwitserland en beslis zelf!

Werken in Zwitserland

Zwitserland telt ruim 300 ziekenhuizen en privéklinieken op 8 miljoen inwoners. In Nederland is de verhouding ongeveer 100 ziekenhuizen op 16 miljoen inwoners. De vraag naar Zorgprofessionals is groot, mede doordat er weinig opgeleid wordt. De Nederlandse Zorgprofessionals worden erg gewaardeerd om hun hoge opleidingsniveau, werkmentaliteit en flexibiliteit! Werken in Zwitserland staat bekend om de goede verdiensten; zo ligt het netto salaris veelal twee tot drie keer hoger dan het netto salaris in Nederland. Daarbij heb je geen naheffing van belasting! Ook aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw en kinderbijslag zijn uitermate voordelig.

TMI: even voorstellen

Sinds 2001 is TMI dé detacheerder in de Zorg en hebben wij honderden verpleegkundigen, paramedici en artsen uitstekende banen bezorgd in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben we naast een Nederlandse vestiging ook vestigingen in Duitsland, Curaçao, Suriname en Zwitserland. Wij bieden jou dan ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden meer ervaring op te doen bij diverse ziekenhuizen en klinieken, waaronder in Zwitserland!

Lianne van Doorn - Radiodiagnostich Laborant
"“De ervaring die je in een ander land op doet is erg belangrijk: zelfstandigheid, de manier van werken en de manier van samenwerking.”"

Klik hier om de gehele testimonial van Lianne te lezen. 

Sollicitatiegesprek in Zwitserland

Mocht het kennismakingsgesprek van beiden kanten bevallen zijn, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende opdracht. Mogelijk hebben wij op dat moment al een aanvraag open staan die goed past bij jouw wensen en mogelijkheden. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij op zoek naar een passende opdracht bij de klanten in ons netwerk ter plaatse. Zodra wij een passende opdracht voor je hebben gevonden neemt je accountmanager contact met je op.

Het kan zijn dat de instelling in Zwitserland een eerste sollicitatiegesprek telefonisch wilt houden. Als dit positief is afgerond zal je een sollicitatiegesprek gaan voeren in Zwitserland met de betreffende instelling(en).  Wij vergoeden je sollicitatiekosten tot maximaal €300,- (reiskosten en overnachting). Aansluitend zal er een meeloopdag (Schnuppertag) plaatsvinden. Deze dag is er voor bedoeld dat zowel jij als de instelling een goede indruk krijgt. Na acceptatie mag je starten met de opdracht en zal je met de instelling tot een overeenkomst komen.

Vacatures

Benieuwd naar de vacatures die wij op dit moment in Zwitserland open hebben staan? Bekijk hier het overzicht!

 

Neem contact op met:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.