Werken in Nederland

De Ambulancetak is een groot en belangrijk onderdeel van TMI. Gezien deze tak nog steeds groeiende is zoeken wij continue gediplomeerd ambulanceverpleegkundigenambulancechauffeurs en meldkamercentralisten door heel Nederland! Interesse?

Bekijk hier de vacatures voor ambulanceverpleegkundigen >>

Bekijk hier de vacatures voor ambulancechauffeurs >> 

Bekijk hier de vacatures voor meldkamercentralisten >> 

Opleidingsplekken

In samenwerking met Ambulance Amsterdam, RAV Utrecht en RAV Hollands Midden bieden wij ook opleidingsplekken! Zo is het mogelijk om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige en tot meldkamercentralist.

Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundigeintensive care verpleegkundige of anesthesiemedewerker met verpleegkundige achtergrond? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de opleiding hiertoe te volgen!

Klik hier om naar de vacature voor de opleidingsplek tot ambulanceverpleegkundige te gaan >>  


Werken op de Nederlandse Antillen

Momenteel zijn wij ook op zoek naar Ambulanceverpleegkundigen die aan de slag willen op Aruba of Bonaire. Het is hierbij wel van belang dat je voor langere tijd beschikbaar bent, zo is voor Bonaire een minimum periode van zes maanden een vereiste. Voor Aruba moet je minimaal twaalf maanden beschikbaar zijn.

Meer weten? Klik hier voor de vacatures voor ambulanceverpleegkundigen op de Nederlandse Antillen >

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.