Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Werken in Nederland

Zoek jij werk als ambulancechauffeur? De Ambulancetak is een groot en belangrijk onderdeel van TMI. Gezien deze tak nog steeds groeiende is zoeken wij continu gediplomeerd ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten voor de regio’s Amsterdam, Utrecht, Groningen en voor de rest van Nederland! Interesse? Bekijk hieronder een aantal vacatures voor ambulancechauffeurs of bekijk ons totale overzicht.

Aart Vlijm - Ambulanceverpleegkundige en Anesthesiemedewerker
""Het voordeel van detacheren is dat het echt past bij wie ik ben. Ik hou van verandering en uitdaging. Een ander groot voordeel vind ik dat je grip hebt op je rooster, een stuk meer dan in vaste dienst.""

Ambulanceverpleegkundigen en meldkamercentralisten

We bieden ook functies aan voor ambulanceverpleegkundigen en meldkamercentralisten. Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk dan hieronder de vacature overzichten.

Ambulanceverpleegkundige

Meldkamercentralisten

Werken in Nederland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.