Momenteel zoeken wij ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen en meldkamercentralisten die aan de slag willen gaan voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Ben jij op zoek naar veel afwisseling en flexibiliteit, aangevuld met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Ga dan nu een dienstverband aan bij TMI! Afhankelijk van jouw ervaring, mogelijkheden en wensen bieden wij jou een vast of flexibel contract.

Werken in Nederland

De Ambulancetak is een groot en belangrijk onderdeel van TMI. Gezien deze tak nog steeds groeiende is zoeken wij continue gediplomeerd ambulanceverpleegkundigenambulancechauffeurs en meldkamercentralisten door heel Nederland! Interesse? Bekijk hieronder de vacatures.

Ambulance
verpleegkundige

Ambulancechauffeur
.

.Meldkamercentralist
.


Werken op de Nederlandse Antillen

Momenteel zijn wij ook op zoek naar Ambulanceverpleegkundigen die aan de slag willen op Bonaire. Het is hierbij wel van belang dat je voor langere tijd beschikbaar bent, zo is voor Bonaire een minimum periode van zes maanden een vereiste. Voor Aruba moet je minimaal twaalf maanden beschikbaar zijn.

Meer weten? Klik hier voor de vacatures voor ambulanceverpleegkundigen op de Nederlandse Antillen >


Werk jij liever op basis van een ZZP of 0-urencontract?

Ook dat is zeker mogelijk! Ga voor een 0-urencontract en draai via ons flexbureau losse diensten wanneer jou dat uitkomt.

Aart Vlijm - Ambulanceverpleegkundige en Anesthesiemedewerker
"Het voordeel van detacheren is dat het echt past bij wie ik ben. Ik hou van verandering en uitdaging. Een ander groot voordeel vind ik dat je grip hebt op je rooster, een stuk meer dan in vaste dienst."

Neem contact op met:

Pien Sintenie

Recruiter

+31 (0)20 510 67 54

werving@tmi.nl

Beschikbaarheid doorgeven Flexbureau

Het doorgeven van je beschikbaarheid kan online.

Deze mogelijkheid is uitsluitend bedoeld voor medewerkers met een 0-urencontract. 

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.